Koncert Inspektora Kluzó

Koncert Inspektora Kluzó

Adresa:

Opava, Janská 7

Termín: 27.1.2019
Vstupné:

222,-/255,-

27leden neděle 19:00

Žánr: koncerty


_komorní hudební kabaret / skvělý hlas finalistky Hlasu Venduly Příhodové, humor a kytara Tomáše Matonohy + kapela Inspektor Kluzó

Naše kapela, přesněji komorní hudební kabaret, je plodem mé dlouholeté spolupráce s doktorem Zdeňkem Králem. Od roku 1998 spolu hrajeme v představení Komediograf, spolu jsme natáčeli pořad Na forbíně s T.M., měli společné představení U piana. Zdeněk pro mě také nahrával scénickou hudbu atd.

V roce 2014 jsme spolu založili hudební těleso S & H, ale hned po prvním koncertě v Mikulově bylo jasné, že potřebujeme někoho, kdo umí ne zpívat, ale výborně zpívat. Tak byla oslovena Vendula Příhodová, která s námi absolvovala první koncert na festivalu Mezi ploty.

Od roku 2015 se kapela jmenuje Inspektor Kluzó a její nejpřesnější charakeristika je právě komorní hudební kabaret, neboť naše koncerty jsou provázány kabaretními čísly, jako jsou např. stand-upy, scénky, skeče, přednášky, divadelní hry, klauniády apod.

Ovšem stěžejním programem zůstává hudební složka, která je čistě autorská. Hudbu píši já se Zdeňkem, texty pro nás píše básnířka Petra Kovářová, herci Tomáš Novotný, Jirka Jelínek, něco málo i my sami.

Snažíme se věnovat více žánrům, od šansonu, přes blues k jazzu, folku, soulu i rocku. Píšeme věci tak, jak je cítíme, jak jsou nám blízké, tak abychom je rádi hráli a měli z toho radost.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Koncert Inspektora Kluzó

Zámek ZábřehOstrava (27.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (38.7 km)

STING ApartmentsHavířov (40.1 km)