Vánoční kamion Coca Cola - Karviná

Vánoční kamion Coca Cola - Karviná

Adresa:

Karviná, Nádražní 1939

Termín: 17.12.2019
Vstupné:

zdarma

17prosinec úterý 16:00

Žánr: ostatní akceVánoce hry a soutěže hudba rodina děti zdarma Santa vánoční kamion


Těšíte se na Vánoce? Rádi si hrajete a dostáváte dárky? Tak právě pro vás tu je vánoční kamion Coca-Cola! Po roce se opět vrací a i letos rozváží tu pravou vánoční atmosféru po celé České republice. Vánoční kamion vypadá tak, jak ho znáte z televizní reklamy, a přiváží k vám Santa Clause, hravé skřítky, spoustu zábavy, soutěží, písniček a dalších překvapení.

Celý program začíná vždy v 16:00 a při čekání na Santu se můžete zapojit do našich soutěží a naučit se Santův vánoční tanec. Příjezd nádherně osvětleného kamionu je pokaždé kouzelným zážitkem, který zahřeje u srdce malé i velké. Společně ho přivítáme v 16:30. Těšit se můžete na vánoční koledy a chybět nebude ani oblíbené focení se Santou v Santově pokojíčku. Svoji fotku pak najdete v galerii na těchto internetových stránkách.

Pro milovníky focení jsou připraveny fotopointy u vánočního kamionu i s vánočními skřítky. Pokud se vyfotíte na speciálním vyvýšeném místě před kamionem, budete mít krásnou fotku s panoramatem celé akce a když ji budete sdílet na Instagramu pod hashtagem #DarujmeSe, tak vám ji vytiskneme a budete si ji moci odnést na památku. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční kamion Coca...

Zámeček Petrovice Karviná (5.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámek ZábřehOstrava (21.5 km)