G2: Vánoce s Martinem Chodúrem

G2: Vánoce s Martinem Chodúrem

Adresa:

Ostrava, Ruská 293

Termín: 20.12.2018
Vstupné:

od 450,-Kč

20prosinec čtvrtek 19:00

Žánr: koncerty


V květnu dokončil Martin chodúr své první Vánoční album, které nahrával v Ostravě se svou doprovodnou kapelou MACH, právě s Janáčkovou filharmonií a s dirigentem Markem Prášilem. Na své první vánoční album nahrál  slavné vánoční písně a koledy. 

„Na nápad ho natočit, mne přivedl můj syn Martínek, který se narodil 1. ledna 2016. Během loňských Vánoc jsem mu už koledy hodně zpíval. Ukázalo se, že je má rád a dokáže při jejich poslechu klidně sedět a pěkně poslouchat. Tedy pokud zrovna netančí po celém bytě! Vánoční písně a koledy mám v repertoáru už dávno, ale dnes je zpívám pochopitelně jinak než dřív a pocity, které při jejich interpretaci mám, jsou, myslím, víc než upřímné a důvěryhodné. A pro mé posluchače budou tak snadno pochopitelné“

Řadu zahraničních vánočních písní si sám otextoval, ke dvěma si napsal aranžmá. Na Vánoční album nahrál mj. i slavnou píseň Leonarda Cohena Hallelujah, což si jeho příznivci už dlouho přáli, nebo píseň Síla mít rád, kterou napsal celou sám. Vánoční album Martina Chodúra vyjde na podzim a na jeho vydání navazuje několik vánočních koncertů. Repertoár, který na CD nahrál, představí i na tomto koncertě v Gongu.

Účinkují:

  • Martin Chodúr – zpěv
  • Kapela MACH
  • Janáčkova filharmonie Ostrava
  • Marek Prášil – dirigent

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce G2: Vánoce s Martinem...

Zámek ZábřehOstrava (861 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)