Jiří Vojkovský: Fotbalové stadiony

Jiří Vojkovský: Fotbalové stadiony

Adresa:

Ostrava, Smetanovo náměstí 222/8

Termín: 19.11.2018
Vstupné:

Zdarma

19listopad pondělí 16:00

Žánr: ostatní akce


Ponořte se do fascinujících příběhů fotbalových stadionů s Jiřím Vojkovským

Jiří Vojkovský připravil volné pokračování úspěšné knihy o fotbalových stadionech z roku 2016. Nadšenci se můžou ponořit do historie a příběhů dalších 50 velkých chrámů i klasických fotbalových stánků. Další fotbalovou aktivitou autora je působení v obchodním a marketingovém oddělení Baníku Ostrava, přičemž na besedu zamíří také host z řad mužstva tohoto týmu.

Pro velký úspěch první knihy o fotbalových stadionech z roku 2016 se autor Jiří Vojkovský rozhodl vydat navazující knihu o dalších významných fotbalových chrámech stojících na evropském kontinentu. Tato kniha nabízí náhled do prostředí více než 50 evropských stadionů, zachycuje jejich historii, přehled významných zápasů a další zajímavosti v podobě medailonků českých a slovenských hráčů, kteří ve své kariéře na daném stadionu působili. Kniha dále obsahuje komentáře autora z návštěv fotbalových stadionů, a navíc je okořeněna komentáři českých fotbalových osobností Milana Baroše, Marka Jankulovského, Reného Bolfa a Tomáše Ujfalušiho.

Další fotbalovou aktivitou Jiřího Vojkovského je působení v obchodním a marketingovém oddělení Baníku Ostrava, v němž se s prvními třemi jmenovanými, bývalými reprezentanty a legendami Baníku, pravidelně setkává.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jiří Vojkovský:...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)