Adventní koncert Děti k dětem: Dasha a Pajky Pajk

Adventní koncert Děti k dětem: Dasha a Pajky Pajk

Adresa:

Ostrava, Husovo náměstí 4

Termín: 5.12.2018

5prosinec středa 19:00

Žánr: koncertykoncertyDěti k dětemadventVánocebenefice

Umělci: Dasha


Již tradičně pořádá Spolek Madleine projekt „Děti k dětem – Adventní koncerty“, který se skládá celkem z šesti předvánočních koncertů konaných v městech Moravskoslezského kraje.

Koncerty se konají v prostorách kostelů ve spolupráci s dětmi z místních školních a výchovně vzdělávacích zařízení, a za účasti známého hudebního interpreta. 

Snažíme se významně motivovat především sociálně či tělesně znevýhodněné děti a zvýšit tak pocit jejich osobní důležitosti, podpořit jejich zálibu v hudbě, přispět jim finančními prostředky, které sami těžko získávají. Cílem je umožnit těmto dětem získat nové zkušenosti v oblasti vystupování na veřejnosti, dáváme jim možnost setkat se osobně s populárními interprety či jejich vzory. Veškeré přípravy dětí vrcholí v den koncertu společným pěveckým vystoupením dětí a umělců.

Dasha patří mezi naše nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Je držitelkou ceny Thálie za rok 2010 a vystupuje jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha úspěšných hudebních projektech,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Adventní koncert Děti...

Zámek ZábřehOstrava (4.9 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.2 km)