Helena Vybíralová – Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Helena Vybíralová – Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Adresa:

Ostrava, Smetanovo náměstí 222/8

Termín: 16.10.2018
Vstupné:

Zdarma

16říjen úterý 16:00

Žánr: ostatní akce


HELENKA VYBÍRALOVÁ ODHALÍ SVÁ PEČICÍ KOUZLA

Helena Vybíralová patří mezi nejznámější české cukrářky. Před 12 lety založila na internetové adrese cukrovi.kvalitne.cz stránky s recepty na cukroví, řezy, vařená, pečená, dušená jídla, studenou kuchyni a zavařování a o deset let později se rozhodla vydat své recepty i knižně.

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! 

Vánoční kouzlení

Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty VÁNOČNÍ KOUZLENÍ. Nabídka tradičních i zcela nových dobrot na slavnostní stůl má potřebnou lehkost, ale i zajímavé a vyvážené kombinace použitých surovin.

Co je však hlavní, nikdo to s cukrovím a vánočkami neumí lépe než Helenka. Její recepty dokážou uspokojit všechny vaše chuťové pohárky. Podle postupů, návodů a rad vydržíte vyvalovat těsto, šlehat, péct a zdobit bez přestání.

A ještě něco. Až začnete listovat a vybírat, co letos na Vánoce vykouzlíte, určitě přivítáte netradiční formát knížky. Už nikdy se vám totiž sama nezavře nebo neotočí na jinou stránku. Prostě si ji postavíte před sebe a začnete.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Helena Vybíralová –...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)