Festival Paseka

Festival Paseka

Adresa:

Trojanovice, 19E

Termín: 25.8.2018
Vstupné:

dobrovolné

25srpen sobota 12:00

Žánr: koncerty


Srdečně zveme na veskrze rodinný festival, kterýžto se uskuteční v sobotu 25. srpna na malebné pasece lesní školky v Trojanovicích u Frenštátu pod Radhoštěm. Ve 12:00 zahájí program divadelní představení (nejen) pro děti, těšit se můžete postupně na Cirkus Jinak, dívadlo Koloběžka a divadlo Taraba.

Pro děti bude na místě i další vyžití, kupříkladu výstava ilustrací z knihy Pohádky čajových skřítků spojená se čtením a dětskou čajovnou nebo koupání v potoce, vydaří-li se počasí. Hudební program začne plíživě již před jednou hodinou, vystoupí kupříkladu příborští Eva More, brněnská Balzamina nebo folkový písničkář Šimon Peták. Vpodvečer pomalu přitvrdíme, na scéně zahraje Expedica Apalucha z Opavy. Těšit se můžete na skvělý valašský Ciment a ostravský akustický bigbeat Na značky.

Tím ale festival zdaleka nekončí - ba naopak! Po osmé hodině totiž zahraje legendární Švihadlo, jedna z nejznámějších českých reggae kapel. Příznivci zeleného listu či reggae a dub rytmu zajisté ocení i následující vstoupení, ostravské Dub Institute Ova. Finále večerního programu zajistí brněnská biopunková trojice Zelené koule a ostravsko-trojanovický poetický punk v podání Nitrocelu. Příznivci tanečních rytmů pak najdou vyžití v drum’n’bass koutku, který bude mít pod palcem Skafandr. Budete-li si potřebovat trochu vydechnout, máme pro vás skvělou čajovnu nebo koutek s deskovými hrami, výborné jídlo (jak pro maso, tak nemasojedy) a neodolatelnou jedenáctku z kunčického pivovárku Ogar.

Nebojte se přijet na noc, přenocovat můžete ve stanu nebo pod širákem s výhledem na hvězdy na přilehlé louce. Vemte sebou své ratolesti, bude se jim na pasece líbit! Vstupné vám kapsu neutrhne - je dobrovolné! Nuže sobota, 25. srpna, Trojanovice - budeme se na vás těšit!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Trojanovice

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Festival Paseka

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (3 km)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (8.7 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (10 km)