Karel Kovář alias KOVY: Ovšem

Karel Kovář alias KOVY: Ovšem

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 20.7.2018
Vstupné:

0

20červenec pátek 16:00

Žánr: ostatní akcebeseda


Karel Kovář, známý jako Kovy, je český youtuber, vloger, student a v minulosti také let's player. Pochází z Pardubic, kde ve svém pokojíčku natočil první video. Youtube mu pak převrátil život vzhůru nohama. Od ostatních českých youtuberů se liší tím, že probírá aktuální společenská témata. V roce 2016 dostal ocenění Bloger roku a časopisem Forbes byl označen za 17. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích. V roce 2017 se objevil také na dvacátém místě žebříčku „30pod30“, zobrazujícím 30 nejtalentovanějších Čechů pod 30 let vybraných časopisem Forbes.

Jeho tvorba na Youtube se zakládá na infotainmentu (propojení informací a zábavy, které má většinou za cíl vzbudit určité emoce) a pomocí videí se snaží bořit předsudky ve společnosti. Jeho literárním debutem je velmi osobní knížka Ovšem, kde se snaží inspirovat mladé lidi k cestování a zájmu o dění kolem sebe. Popisuje zde klasické, i ne zcela tradiční výzvy, které provázely jeho dospívání. Kovy Ovšem Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smíření se se svou identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O rodině a snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost...

Jednoduše o všem! DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz se účastní mezinárodního diskuzního fóra Meltingpot v rámci Colours of Ostrava jako jediná externí scéna. Po dobu konání festivalu nabízíme řadu besed s českými i zahraničními hosty. Všichni návštěvníci Meltingpotu, kteří se prokáží identifikačním náramkem Colours of Ostrava, mohou využít slevu ve výši 20 % na veškerý sortiment Domu knihy včetně kavárny. Ostatním návštěvníkům besedy nabízíme 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karel Kovář alias...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)