Tranceformers: Ultimate Edition

Tranceformers: Ultimate Edition

Adresa:

Ostrava, Vítkovická 3365

Termín: 21.9.2018
Vstupné:

890 Kč

21září pátek 21:00

Žánr: koncerty


Tranceformers, tato hvězdami nabitá noc Vás očekává na začátku klubové sezóny v České republice. Nový koncept party nabízí nejen žádané DJs a špičkový zvuk, ale i exkluzivní zážitek v podobě industriálního prostředí, dech beroucí lasershow a jedinečné euforické atmosféry.

Na této klubové události vystoupí jak uznávané legendy elektronické taneční hudby, tak i ti nejnadanější DJs současnosti, kteří si Vaši pozornost jistě zaslouží. Všichni vystupující budou oznámeni během následujících týdnů.

Akce se uskuteční v novém unikátním klubovém prostoru BrickHouse DOV, jenž se nachází v působivém industriálním prostředí Dolních Vítkovic v Ostravě a může se pyšnit moderním vybavením, příznivými cenami na barech, bezbariérovým přístupem a kapacitou až 1500 osob. Klub bude pro tento večer ozvučen špičkovým sound systémem od Funktion-One, tudíž o kvalitní zvuk nebude nouze. Můžete se těšit i na famózní lasershow, projekci a další vizuální podkres, který dovede euforický zážitek z této trance party k naprosté dokonalosti.

Vstupenky na tuto exkluzivní akci můžete zakoupit v sítích TicketLive a GoOut. V prodeji jsou i VIP vstupenky, které Vám umožní přístup do privátní VIP zóny s vlastní šatnou, barem a welcome drinkem.

▶ 9 hodin nonstop party
▶ 8 hvězdných DJs
▶ 2 hudební stage
▶ Křišťálově čistý zvuk Funktion-One
▶ Laserová show a projekce

▶ DJs ◀
★ GIUSEPPE OTTAVIANI

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Tranceformers: Ultimate...

Zámek ZábřehOstrava (3.3 km)

STING ApartmentsHavířov (10.7 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.4 km)