Město vítá léto - Opava

Město vítá léto - Opava

Adresa:

Opava, Horní náměstí

Termín: 21.6.2019 22.6.2019
Vstupné:

zdarma

21čer - 22čer celý den

Žánr: festival hudba rodina děti hry a soutěže


Park za Slezankou po roce opět ožije! V pátek 21. a sobotu 22. června zde proběhne akce Město vítá léto, která všechny přítomné navodí na blížící se Opavské léto zábavy. Organizátoři připravili bohatý program pro všechny věkové kategorii. „Přijďte si i se svými dětmi zpříjemnit letní dny do centra města. Věřím, že si z nabízeného programu vybere každý,“ pozval Opavany primátor Tomáš Navrátil. V pátek si všichni přítomní mohou zatančit ve veselých rytmech písní kapely Yo Yo Band či si zazpívat s písničkářem Xindlem X. Sobotní program zahájí svým tanečním šou pro děti Míša Růžičková. Pro dospělé je přichystáno vystoupení první dámy české country Věry Martinové, mladší pak jistě potěší hudební kapely Poetika či zpěváka Michala Hrůzy. „Programem chceme oslovit co nejširší publikum napříč věkem. Těm chceme nabídnout nejen kulturu a zábavu, ale i dobré jídlo a pití. Letos by se k nim měly řadit nápoje z malých pivovarů a pestrý sortiment občerstvení,“ uvedla Monika Štěpánková z odboru kancelář primátora, který akci připravuje.

Návštěvníkům bude nabídnuto kryté posezení a těm nejmenším nafukovací multifunkční centrum a nanuky zdarma od firmy Bidfood Opava, s. r. o.

Generálním partnerem akce se stala společnost Abel Computer, s. r. o., výrobce tonerů do počítačových tiskáren. Tato opavská firma s působností po celé České i Slovenské republice letos se svými zaměstnanci slaví 30 let činnosti.

Program:

21. 6.

19.00 Yo Yo Band

21.30 Xindl X

22. 6.

15.30 Míša

17.00 Poetika

19.00 Věra Martinová

21.30 Michal Hrůza

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Opava Akce v obci Opava

Podobné akce

4květen sobota 09:00

JojkoFest 2024

, stadion Ostrava Jih Ostatní

20čer - 22čercelý den

Slunovrat 2024

, náměstí Osvoboditelů Festival

13červenec sobota 09:00

Ubytování v okolí akce Město vítá léto -...

Zámek ZábřehOstrava (28.3 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (39.4 km)

STING ApartmentsHavířov (41 km)