Létohrátky

Adresa:

Frýdek-Místek, park Pod zámkem

Termín: 30.6.2018
Vstupné:

Vstup zdarma

30červen sobota 14:00

Žánr: festivalydivadlocirkuspro děti


Neobyčejný a hravý rodinný festival se spoustou zábavných prvků nového cirkusu. Letošní téma je Cesta kolem světa a na tu se vydáme v divadelních představeních se třemi prasátky a kocourem v botách v podání divadla Buchty a loutky. Buchty a loutky mají unikátní poetiku a i klasické příběhy zpracovávají s nadhledem a nezaměnitelným humorem, s osobitým důrazem na výtvarnou stránku, komponovanou hudbu a živou zvukovou stopu.

Kombinují staré i nové loutky, harampádí, hračky i nejnovějších technologie dohromady. Pro děti i rodiče rozehraje svůj koncert skupina Zuby nehty. Lehce punkové převážně ženské hudební uskupení, které je na české scéně v různých sestavách už více než třicet let. Vrcholem večera bude představení Akrobatiko v podání Cirkus trochu jinak. Poetický příběh s artisty a žongléry. Po parku se budou celé odpoledne pohybovat klauni a artisté na chůdách, děti se projedou na ponících a pohrají si na soutěžních stanovištích a ve výtvarných dílničkách.

Kdo je rád v pohybu, povozí se na kolotoči nebo si zaskáče na trampolíně. Přijďte s dětmi do parku a užijte si pohodovou atmosféru Létohrátek. Je fajn zůstat o prázdninách ve městě. Program: 14.00 Tři malá prasátka / Buchty a loutky 15.30 Zuby nehty / Dítkám 16.45 Leontýna a Alexandro 17.45 Kocour v botách / Buchty a loutky 18.30 Akrobatiko / Cirkus trochu jinak

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Frýdek-Místek Akce v obci Frýdek-Místek

Podobné akce

6duben sobota 09:00

13duben sobota 10:00

13duben sobota 17:00

Ubytování v okolí akce Létohrátky

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (11.7 km)

STING ApartmentsHavířov (12.2 km)

Zámek ZábřehOstrava (16.7 km)