Městské slavnosti, tradiční Dny města Bruntálu, se letos budou konat v červnu, a to v pátek a v sobotu 16. a 17. června. Dvoudenní akce festivalového typu nabídne koncerty pro mladé, ale nejen pro ně. Těšit se mohou všechny generace. Hudební program se připravuje na náměstí, taneční a pro děti v zámecké zahradě, a další na sportovištích. Program bude postupně zveřejňován.

Mezi největší hudební hvězdy patří bezesporu zpěvák Calin, kterého ocení zejména mladší publikum. Jeho koncert se chystá v pátek 16. června v podvečer na náměstí Míru. Na stejném místě vystoupí o den později zpěvačka Lenny. Tato úspěšná dcera písničkářky Lenky Filipové je od soboty držitelkou ceny Anděl jako sólová interpretka. Zpěvák Calin získal stejnou sošku v kategorii Objev. Z Velké Británie dorazí Zac Schulze Gang, mladá blues-rocková kapela oceněná British Blue Awards.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka, textařka,klavíristka a dcera Lenky Filipové.
Kapela Nebe vyjela v první polovině roku 2014 na Siluety tour společně s plzeňskou kapelou Mandrage. V červenci a srpnu byla pak nepostradatelnou součástí Kryštof kempů. Mezi tím stačila vydat také novou desku s názvem Než se...
Martin Harich je dvacetiletý slovenský zpěvák, skladatel a moderátor. Účinkoval v britské sérii soutěže X Factor, kde skončil mezi nejlepšími 16 muži.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dny města Bruntál

Wellness hotel SaunaMalá Morávka (12.7 km)

Ubytování U RohelůKarlova Studánka,Praděd (15.3 km)

Sporthotel Kurzovní pod PradědemPraděd (19.7 km)