Od kolébky po důchod

Od kolébky po důchod

Adresa:

Ostrava, Masarykovo náměstí 15

Termín: 5.6.2018 1.9.2018
Vstupné:

89 Kč

5čer - 1zář celý den

Žánr: výstavyhry


Jejím cílem je ukázat návštěvníkům průřez všeho s čím si v průběhu svého života mohou hrát anebo si zavzpomínat s čím si hráli. Předvedou se Vám tedy karty, deskové hry, puzzle, stavebnice, kouzla a hlavolamy.

Výstavu sestavil RNDr. Jaroslav Flejberk, přední sběratel hlavolamů a propagátor zábavné matematiky, zároveň je majitelem eshopu, kde se propojují karty, deskové hry, puzzle, stavebnice, kouzla a hlavolamy, a tak ve spolupráci s Piatnik Praha s.r.o. a Recent Toys vznikla tato výstava. Na výstavě uvidíte nejznámější hlavolamy jako Rubikova kostka či Ježek v kleci. Najdete tu hry jako například Activity, Tik Tak Bum nebo Rummikub, také hrací karty historické od firmy Piatnik, která je vyrábí již od roku 1824.

Nesmíme zapomenout na dřevěné hlavolamy od Jeana Clauda Constantina, rotační hlavolamy jako je Pyraminx, Megaminx nebo Kostka duchů. Na výstavě se také představí novinky roku 2018 jako jsou Cast Trinity, Century I., Honeycombs. Výstava je, jak je zřejmé z jejího názvu, určena opravdu pro všechny, na výstavou mohou děti přijít s rodiči anebo s prarodiči.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Od kolébky po důchod

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.9 km)