Letní shakespearovské slavnosti - Dobrý konec všechno spraví - Slezskoostravský hrad Ostrava

Letní shakespearovské slavnosti - Dobrý konec všechno spraví - Slezskoostravský hrad Ostrava

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 23.7.2018

23červenec pondělí 20:30

Žánr: divadlokomedie


Že zázraky se už nedějí? A co když chudá dcera věhlasného lékaře uvěří, že s recepty svého otce uzdraví francouzského krále a získá za manžela nedosažitelného Bertrama? Vše se ale podivně zauzlí. Paříž, Florencie, Compostela, dobrodružství milostná i válečná, k tomu věčná „obléhání“; chvástavý voják, zrádný přítel, apokalyptický šašek, záletný manžel svedený vlastní ženou… a dobrý konec pro všechny vdané i nevdané! Méně známá, něžně melancholická Shakespearova komedie pyšného odmítání a vytrvalé naděje.

V inscenaci Jana Antonína Pitínského hrají Anna Fialová, Martin Siničák, Ondřej Pavelka, Marie Durnová, Jan Vlasák, Martin Dejdar, Kateřina Holánová, David Novotný, Anna Stropnická a další.

Premiéra letošního festivalu.

Vstupenky

Předprodej vstupenek v Ostravě nově přímo přes www.shakespearova.cz a exkluzivně v síti Ticketportal (pobočky Ostravského informačního servisu www.ostravainfo.cz) www.ticketportal.cz.

Začátky všech představení ve 20:30 hod. Vstup na hrad od 19:30!

Dovolujeme si upozornit, že představení se nikdy neruší předem, informace o konání produkce při nepříznivém počasí obdržíte přímo na místě.

Všechna představení začínají ve 20:30. Buďte na hradě včas! Pozdní příchody výrazně ruší začátek představení. Děkujeme za pochopení!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní shakespearovské...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)