Ladná Čeladná

Ladná Čeladná

Adresa:

Čeladná, Čeladná 551

Termín: 3.8.2018 4.8.2018
Vstupné:

od 200,- Kč

3srp - 4srp celý den

Žánr: festivalpro dětizdarma


Již počtvrté bude obec Čeladná hostit hudební festival Ladná Čeladná, který se speciálně zaměřuje na dětské návštěvníky. Akce se odehraje 3. a 4. srpna v areálu Základní školy Čeladná. Těšit se můžete na pestrý hudební program, za nímž stojí dramaturgický tým festivalu Colours of Ostrava.

Hlavními hvězdami letošního ročníku jsou Aneta Langerová a David Koller. Již tradičně má v line-upu své místo zahraniční kapela, která loni bodovala na Colours – tentokrát to budou britští The Carny Villains kombinující swing, ska, Balkán a punkrock. A tímto nekončíme, žánrová nabídka je letos opravdu bohatá – nebude chybět rock, hardrock, rokenrol, ale také gospel nebo cimbálovka.

Festival přináší rozmanitý program pro děti – divadelní představení ostravské Staré arény, populární večerníčky z dílny České televize, čtení pohádek vystupujícími umělci v rámci projektu Celé Česko čte dětem, workshopy, dílničky a dětskou zónu s trampolínou, stolními hrami či malováním na obličej.

Účinkující: David Koller, Aneta Langerová, The Carny Villains, Korben Dallas, Martin Harich, Už jsme doma & Buchty a loutky, Pěvecký sbor ZŠ Čeladná, Cimbálová muzika Úsměv, Fusion Frýdlant n. Ostravicí, Dr. Zeppelin, Bad Joker’s Cream, Vadim & Co., Downbelow, Docela, Neo Chess Sunny Rock’n’Roll Band, divadlo Stará aréna Ostrava

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Čeladná

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ladná Čeladná

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (4 km)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (8.7 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (13.9 km)