Plechovka Fest

Plechovka Fest

Adresa:

Cvikov

Termín: 6.7.2018 7.7.2018
Vstupné:

PA: 550 Kč, SO: 650 Kč, Permanentka: 990 Kč

6červenec pátek 13:00

Žánr: koncerty


Dvě stage, dva dny, 21 interpretů z Čech a Slovenska. Severní Čechy mají pro hudební fanoušky další tahák. Letos se ve Cvikově poprvé představí zbrusu nový festival s hvězdným lineupem.

Na koho se tedy můžete 6.–7. července těšit? Headlinerem je významný představitel českého big beatu a lamač dívčích srdcí David Koller. Na festivalu rozhodně nebude chybět ani oblíbená skupina Mandrage a ze Slovenska dorazí No Nome či mladá zpěvačka Kristýna. Plechovka Fest zaujme jistě i fanoušky vyznávající tvrdší, či lokální muziku. Do Cvikova přijal pozvání Ota Hereš, frontman formace Alkehol, přijede hardrocková skupina Traktor nebo turnovští De Bill Heads s již novým kytaristou Milanem Bajerem. Z Liberce dorazí Jakub Děkan Band nebo rapper Jonáš Červinka známý jako Lipo a mnoho dalších.

Momentálně probíhají přípravy také dětského programu. Fanoušci budou mít k dispozici hlídané parkování zdarma, bezplatné ubytování ve stanovém městečku, anebo mohou využít služby okolních ubytovacích zařízení. Po celou dobu konání akce bude zajištěna taxislužba. Sledujte aktuality na webu www.plechovkafest.cz a na facebookovém profilu.

Vystoupí: Mandrage, No Name, David Koller, Kristína, O5 a Radeček, Traktor, Jakub Děkan, a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberecký kraj Akce v obci Cvikov

Podobné akce

5listopad úterý 20:00

20duben sobota 21:00

7září sobota 15:00

Ubytování v okolí akce Plechovka Fest

Resort MalevilMařenice (6.2 km)

Rezidence Morris - PihelČeská Lípa (8.9 km)

Wellness Hotel ZámečekJetřichovice (16.9 km)