Malý princ

Malý princ

Termín: 26.12.2017
Vstupné:

70 a 30 Kč

26prosinec úterý 16:00

Žánr: divadlodětské


Divadelní soubor Tyl Slaná si všechny své přátele a příznivce dovoluje pozvat na slavnostní premiéru divadelního představení Malý princ v podání našeho slánského souboru. Představení se uskuteční v úterý 26. prosince 2017 od 16:00 a 19:30 hodin v Kulturním domě ve Slané.

Kdo nikdy nečetl Malého prince, jeden z nejslavnějších příběhů moderní světové literatury? Kniha spisovatele a letce Antoina de Saint-Exupéryho, jež poprvé vyšla v roce 1943, patří mezi 50 nejprodávanějších na světě, a je rozhodně více než pohádkou.

Ačkoli je řazen do dětské literatury, Malý princ skrývá podobenství, pro které si ho oblíbili především dospělí. Prostý příběh konfrontuje svět řízený snahou o ovládání přírody, materialismem a egoismem s čistým pohledem dětského hrdiny. Ten vidí smysl v jiných věcech – v přátelství a lásce. Nachází je při svém putování po sedmi planetách, při němž se střetává dětský svět se světem dospěláků.

Ve hře účinkují Lukáš Kmínek, Vítek Kužel, Daniel Schovánek, Jana Špačková, Martina Kynčl Wittmayerová, Stanislav Bittengl, Aleš Roštejnský, Pavel Vondrovský, Kateřina Dostálová a Anna Mifková. Režie tohoto zbrusu nového představení našeho souboru se chopila Martina Plichtová.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Malý princ

Riegrova chata KozákovZáhoří (5.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (9.1 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (12.4 km)