Strašidla na zámku

Strašidla na zámku

Adresa:

Horní Libchava, Horní Libchava 1

Termín: 28.10.2017

28říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlosoutěž


Zveme všechny, kteří se alespoň trošku rádi bojí, na největší akci tohoto roku na zámku Horní Libchava. Můžete se těšit na pohádkové, méně strašidelné prohlídky zámku s Bílou paní každou půl hodinu od 13:00 až do 17:30.

Dále na velkolepou, děsivou i vtipnou hlavní pohádku v 15:15 nazvanou „Jak paní sousedka strašila strašidla“. Také byste si neměli nechat ujít doprovodný program - malování na obličej, soutěže se strašidly, dětská dílna a vyrábění tradičních, originálních, papírových masek ze Zákup. A to nejděsivější a nejvíc vzrušující na konec - strašidelné prohlídky zámeckého sklepení od 18:00. Sklepení je rozšířené o další místnosti a tak si ho můžete prohlédnout poprvé téměř celé. Tyto prohlídky budou hezky odstupňované.

Na začátku mohou přijít i menší děti, ale s pokračováním noci budou strašidla jen silnější, takže ke konci smí vstoupit jen ti nejvíc otrlí a odvážní. Celý den bude k dispozici v ceně vstupenky i pití jako šťáva, káva, a čaj na zahřátí. Po celou akci zde bude také vytopená dětská dílna a kulturní sál Ogoh, kde se budete moci ohřát.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Strašidla na zámku

Rezidence Morris - PihelČeská Lípa (3.6 km)

Villa ŠimákDoksy (15.6 km)

Ubytování u Máchova jezera - Apartmány Ludmila GrulišováDoksy (16 km)