Festival společenských her a kultury HOPEcon 2017

Festival společenských her a kultury HOPEcon 2017

Adresa:

Liberec, Gen. Svobody 83

Termín: 9.11.2017 12.11.2017
Vstupné:

230 Kč / 150Kč (děti)

9lis - 12lis celý den

Žánr: festivalypro dětihry


Po úspěšném prvním ročníku jsme se rozhodli ještě letos uspořádat druhý HOPEcon. Větší, lepší a rozmanitější! Aby si na své přišel opravdu každý, rozšířili jsme spolupráci o další instituce, a festival společneských her se tak vyvinul v akci, která si nejen klade za cíl dostat děti od počítačů, ale i obohatit je o znalosti kultury a historie.

Příští festival se proto bude konat ve spolupráci s Oblastní galerií, Krajskou vědeckou knihovnou, Severočeským muzeem a Libereckou zoologickou zahradou. V rámci jedné vstupenky tak máte možnost navštívit všechna tato místa za zvýhodněnou cenu.

Akce se bude konat v termínu 9. - 12. listopadu 2017. Čtvrteční a páteční program se soustředí především na školy a děti všeobecně. Na své si však samozřejmě přijdou i dospělí. V MCU Koloseum, kde bude probíhat program zaměřený na společenské hry si vybere každý zábavu dle vlastní libosti. Od her pro nejmenší až po složité hry pro náročné hráče - vše naleznete pod jednou střechou.

Celým festivalem Vás bude mimojiné provázet celofestivalová hra, která by měla motivovat k návštěvě všech institucí. Za úspěšné vyřešení hry na Vás bude čekat odměna! Vstupné v ceně 230,- Kč za dospělého a 150,- Kč za dítě Vás opravňuje k jednorázové návštěvě každé ze spolupracujících institucí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival společenských...

Wellness Hotel BabylonLiberec (2.9 km)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (3.5 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (14.9 km)