Účel světí prostředky

Účel světí prostředky

Termín: 1.4.2017
Vstupné:

70 a 30 Kč

1duben sobota 19:30

Žánr: divadlokomedie


Divadelní soubor Tyl Slaná si všechny své přátele a příznivce dovoluje pozvat na slavnostní premiéru divadelní komedie Účel světí prostředky v podání našeho slánského souboru. Představení se uskuteční v sobotu 1. dubna 2017 od 16:00 a 19:30 hodin v Kulturním domě ve Slané.

Ve hře účinkují Marie Farská, Martina Wittmayerová, Michaela Hásková a Radek Šmíd. Režie se chopila Helena Šlaisová. Text sleduje Jana Báčová, autorem komedie je Jaromír Břehový.

„Příběh jako by opsaný z domácí politiky, v němž pouze pandury nahradily role toaletního papíru. Matka majitelka řídí společně s dcerou malou solidní obchodní firmu, kterou kdysi zakládala s manželem. Ten ji však podvedl, dal se na cestu zločinu, a tak se s ním rozešla. Do firmy zavítá neznámý, úspěšný a pohledný lobbista. Nabídne dámám obrovský kontrakt pro armádu, který může přinést značný zisk, ale je spojen s miliónovým úplatkem. Během jednání se matka i dcera postupně do lobbisty prudce zamilují, a vzniká tak řada úsměvných situací, díky nimž obě ženy na nabízený obchod málem přistoupí. Zabrání tomu ale nečekaný příjezd druhé dcery ze zámoří. Ta se s lobbistou sblíží a vše spěje k nečekanému rozuzlení.“

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Liberecký kraj Akce v obci Slaná

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Účel světí...

Riegrova chata KozákovZáhoří (5.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (9.1 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (12.4 km)