Den díkůvzdání v Čechách

Adresa:

Loužnice

Termín: 26.11.2016
Vstupné:

200 Kč

26listopad sobota 20:00

Žánr: koncertybluessoutěž


V sobotu 26. listopadu od 20 hodin se v Kulturním domě (Sokolovna) v Loužnici u Železného Brodu uskuteční benefiční koncert podporující anglickou knihovnu Blue Owl, kterou provozuje Modrá sova z.s. Představí se dvě skupiny, Esthetics a Rambling Wolves, poté nasleduje open blues jam, nebo-li “hootenanny”.

Obě skupiny se skládají z talentovaných mladých hudebníků z Libereckého kraje a zvítězily v soutěži Stárplej. Půjde o ojedinělou možnost poslechnout si mladé nadějné kapely a zároveň podpořit aktivity neziskové anglické knihovny a vzdělávacího centra pro studenty angličtiny. Už celý rok Modrá sova z.s. poskytuje dětem z širšího okolí výuku angličtiny formou pravidelných sobotních zábavných akcí.

Během týdne Modrá sova z.s. provozuje bezplatnou anglickou knihovnu Blue Owl, pořádá skupinové lekce a kroužky i drop-in poradnu k domácím úkolům z angličtiny. Vstupenky v předprodeji: 150 Kč; 100 Kč pro studenty Vstupné na místě v den konání akce: 170 Kč; 120 Kč pro studenty Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v knihovně Blue Owl v Loužnici, rezervovat prostřednictvím e-mailu na info@modrasova.org, nebo v informačním centru v Železném Brodě, Tanvaldu, Jablonci nad Nisou a Liberci.

Výtěžek z koncertu bude použit pro potřeby neziskové organizace Modrá sova na další rok její činnosti. Více informací o akci a Modré sově je možné získat na webových stránkách www.modrasova.org.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberecký kraj Akce v obci Loužnice

Podobné akce

5listopad úterý 20:00

20duben sobota 21:00

7září sobota 15:00

Ubytování v okolí akce Den díkůvzdání v...

Riegrova chata KozákovZáhoří (9.5 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (12.2 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (13.4 km)