CL fest

CL fest

Adresa:

Česká Lípa, U Vodního hradu 63

Termín: 3.9.2016
Vstupné:

100

3září sobota 12:00

Žánr: koncertyfolkcountry


Dny evropského dědictví (European Heritage Days = EHD) se řadí mezi významné kulturně poznávací akce sloužící k posílení historického povědomí o našem kulturním dědictví. Cílem je hledání cest ke kořenům naší, evropské i světové civilizace a proto jsou v rámci EHD připravovány nejrůznější přednášky, koncerty, slavnosti, soutěže a další kulturní programy.

V tyto dny se otevírají prostory běžně nepřístupných objektů a to jak veřejných, tak soukromých. Zpřístupněné objekty nabízejí vstupy zdarma nebo speciální program. Do této světové akce se stejně jako v loňském roce zapojila příspěvková organizace Lipý Česká Lípa. Pro letošní rok je pro návštěvníky připraven 3. září 2016 volný dopolední vstup do interaktivního Centra textilního tisku. Zde se seznámí s technikou sítotisku a vlastnoručně si vytvoří zcela originální suvenýr. Hlavní akce je připravena na vodním hradě Lipý, kde se uskuteční již 2. ročník úspěšného CL-FESTu.

Na své si přijdou milovníci folku, country, bluegrass, gospel a dalších hudebních žánrů. K poslechu zahrají kapely NAŠE FUJARY, VĚRA & HER PEOPLE, NÁPLAVA, LUSATIAN GRASS či AHA BAND Arnošta Holuba. Pro všechny návštěvníky budou připraveny nejrůznější kulinářské speciality (zabijačkové hody, zmrzlina ze Stráže pod Ralskem, kavárna Florian cafe, pivo Klášter a další). Dětské publikum může využít dětský koutek a nejrůznější akce a soutěže.

Vstupné v předprodeji 80,- Kč; na místě 100,- Kč. Děti do 6 let zdarma. Více informací na www.lipy.cz Na všechny se těší Lipý Česká Lípa, p.o.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Česká Lípa Akce v obci Česká Lípa

Podobné akce

Ubytování v okolí akce CL fest

Rezidence Morris - PihelČeská Lípa (3.7 km)

Villa ŠimákDoksy (12.2 km)

Ubytování u Máchova jezera - Apartmány Ludmila GrulišováDoksy (12.7 km)