Pouť s cimbálkou Dušana Kotlára

Pouť s cimbálkou Dušana Kotlára

Adresa:

Nový Bor, třída T.G.Masaryka 283

Termín: 13.8.2016
Vstupné:

vstup volný

13srpen sobota 16:00

Žánr: koncertypopcountryjazzpro dětisoutěž


Pouť s cimbálkou Dušana Kotlára

Druhý srpnový víkend se koná Mariánská pouť v Novém Boru. Pokud tedy nemáte víkend od 12. do 14.8.2016 nic v plánu, můžete využít této pozvánky a užít si skvělé tři dny plné zábavy pro celou rodinu. Připraveny jsou koncertní vystoupení, populární cimbálové muziky Dušana Kotlára z Liberce, úspěšně působící na hudební scéně po celé české republice i v zahraničí. Získala velmi dobré renomé s širokou žánrovou pestrostí lidových písní z Moravy, Slovenska, Čech, vybírá si hudební lahůdky z country a jazzu.

Akce je rozdělena do tří dnů. V pátek večer se můžete těšit na koncerty skupin Optimik 2 a Tetra Hop. Sobotní program startuje již v jedenáct hodin dopoledne a pokračuje až do pozdních večerních hodin. V průběhu soboty (od 10:00 do 17:00) pro vás budou připraveny i řemeslné trhy, soutěže pro děti či pouťové atrakce! Páteční i sobotní program je situován na místní koupaliště.

Máte-li rádi cimbálovou muziku, pak vás pozveme rovněž na sobotu a to na 16:00, kdy v Novém Boru vystoupí oblíbená cimbálovka Dušana Kotlára z Liberce.

Nedělní program se přesune do kostela Nanebevzetí Panny Marie, kde se uskuteční poutní mše svatá a od 17:00 i koncertní vystoupení – Z. Čermáková, J. Šťastný, M. Janiš.

w.cimbalka-liberec.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pouť s cimbálkou...

Rezidence Morris - PihelČeská Lípa (4.1 km)

Resort MalevilMařenice (12.5 km)

Wellness Hotel ZámečekJetřichovice (14.3 km)