Přejít na stránky Ticketpro.cz

Super Ball 2015

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 29.8.2015

29srpen čtvrtek 01:00

Žánr: sportfotbalsoutěž


Super Ball - Word Freestyle Contests je vrcholnou událostí celé sezóny, na kterou se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců tohoto sportu.

Fotbal jako nejpopulárnější sport planety dostal novou formu. Hráči, které nudilo si po zemi nahrávat, míč zvedli a začali se věnovat sportu Freestyle Fotbal. Šílené triky, několikanásobné obtoče nohou kolem míče, zajímavé kreace v jednotlivci i dvojicích a dokonce i soutěž žen. Každý, kdo miluje nebo jenom zná fotbal, bude ohromen. Ti nejlepší z nejlepších se představí na otevřeném Mistrovství světa ve Freestyle Fotbalu 2015 přímo v Liberci již po druhé. Až 250 hráčů z více jak 40 zemí se utká o titul nejlepšího hráče planety.

Finálový večer proběhne 29. srpna 2015 od 16 hod. na ploše Home Credit Areny, kdy bude k vidění nejnašlapanější skupina těch nejlepších hráčů světa.

Super Ball - Word Freestyle Contests je vrcholnou událostí celé sezóny, na kterou se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců tohoto sportu. Turnaj vznikl v roce 2012, jeho prestiž se následně potvrdila i na turnaji v roce 2013. Jelikož se jedná o otevřenou formu Mistrovství světa, umožňuje účast komukoli bez omezení věkového nebo národnostního.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Super Ball 2015

Wellness Hotel BabylonLiberec (771 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7.1 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.9 km)