Přejít na stránky Ticketpro.cz

Slavnost Jablka

Adresa:

Sychrov, Sychrov 1

Termín: 3.10.2015

3říjen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akceslavnostitrhy


Na Slavnosti jablka vystoupí : Marta Kubišová, Xindl X, Cirk La Putyka, Ukulele Orchestra jak Brno,  Slovenský folklorní soubor Technik, Severáček, Nisanka a další. Slavnost jablka je druhým ročníkem multigenerační a multižánrové slavnosti. Slavnost není ani festival ani farmářské trhy!

Na Slavnosti jablka vystoupí : Marta Kubišová, Xindl X, Cirk La Putyka, Ukulele Orchestra jak Brno,  Slovenský folklorní soubor Technik, Severáček, Nisanka a další

Slavnost jablka je druhým ročníkem multigenerační a multižánrové slavnosti. Slavnost není ani festival ani farmářské trhy! Naší aktivitou se snažíme podpořit region, ve kterém jsme se narodili, podporujeme místní pěstitele jablek, lokální producenty biopotravin, mladé nadějné umělce a v neposlední řadě státní zámek Sychrov. Klademe důraz nejen na programovou, ale i obchodní skladbu. Nechceme langoše a trdelníky všeho druhu, naši prodejci musí být opravdu v souznění se SLAVNOSTÍ.

Hlavním tématem je JABLKO a vše, co se kolem tohoto plodu točí. Jablko nejen dobře vypadá a skvěle chutná, ať už v domácím štrůdlu, koláči nebo pálence, ale také dodává šťávu plnou energie pro tělo i pro duši. Jablko zkrátka chutná malým, stejně tak i dospělým.

Tímto Vás zveme na nejpohodovější a nejjablečnější sobotu v Říjnu 2015.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberecký kraj Akce v obci Sychrov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavnost Jablka

Studia a apartmány U KarlaTurnov (6.5 km)

Zámek SvijanySvijany (7.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (11.2 km)