Přejít na stránky Ticketpro.cz

Night of Warriors VI

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 29.11.2014

29listopad čtvrtek 01:00

Žánr: sport


Night of Warriors je výjimečné především atmosférou, která je nesrovnatelná s těmi, kteří jsou k vidění na jiných večerech bojových umění nebo i jiných sportovních akcích v ČR. Na Night of Warriors najdete vždy úplné a nepřenositelné propojení diváků a „jejich“ zápasníků. Když jste uvnitř libereckého „kotle“, tak cítíte, že publikum má svou vlastní osobnost a své emoce, které přenáší do průběhu zápasů.

Night of Warriors je příběh, který se začal psát v roce 2012, přesněji 17. 3. 2012, kdy vůbec poprvé v liberecké Home Credit Areně válečníci dvou severočeských klubů BFC Liberec v čele s Martinem Berkou a Iron Fighters v čele s Aloisem Škeříkem nastoupili do ringu, aby zápasili o přízeň libereckého publika. Night of Warriors je výjimečné především atmosférou, která je nesrovnatelná s těmi, kteří jsou k vidění na jiných večerech bojových umění nebo i jiných sportovních akcích v ČR. Na Night of Warriors najdete vždy úplné a nepřenositelné propojení diváků a „jejich“ zápasníků. Když jste uvnitř libereckého „kotle“, tak cítíte, že publikum má svou vlastní osobnost a své emoce, které přenáší do průběhu zápasů. Cílem je tak vždy na prvním místě naplnit očekávání diváků a přinést jim takové zápasy, které vyvolávají jejich emoce, namísto budování nepřemožitelných jmen. Zápasníci proto vždy čelí novým a těžkým výzvám a jejich publiku vše prožívá s nimi.

Aktuální informace přinášejí organizátoři na facebookové stránce akce. Předzápasy začínají v 18 hodin, od 19 hod. se můžete těšit na hlavní program. V K1 se bojuje ve stoje a dovoleny jsou všechny pěstní techniky včetně spinning backfistu (z otočky rukou na hlavu) a všechny kopy na tělo a nohy soupeře včetně kolen. Je to nejtvrdší forma kickboxu. MMA (Mixed Martial Arts, česky: smíšená bojová umění) je smíšenou bojovou technikou využívající prvků z nejrůznějších bojových umění pro zápas ve stoje i na zemi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Night of Warriors VI

Wellness Hotel BabylonLiberec (771 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7.1 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.9 km)