Přejít na stránky Ticketpro.cz

Debata s osobnostmi

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 16.10.2014

16říjen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akceslavnostipřednáškydebataveletrh


Dalibor Dědek – zakladatel společnosti Jablotron, filantrop, Jan Pirk – kardiochirurg, přednosta IKEMu, Petra Procházková – válečná reportérka. Výtěžek z akce bude věnován občanskému sdružení Berkat – na podporu transplantace očních rohovek nemocných dětí v Afghánistánu.

Dalibor Dědek – zakladatel společnosti Jablotron, filantrop
Jan Pirk – kardiochirurg, přednosta IKEMu
Petra Procházková – válečná reportérka

 

V rámci veletrhu EDUCA MYJO LIBEREC 2014 se ve čtvrtek 17. října uskuteční ve VIP Restauraci v liberecké Tipsort areně Debata s osobnostmi. Během večera vystoupí trojice úspěšných a inspirativních osobností - Dalibor Dědek, Jan Pirk a Petra Procházková, kteří představí své životní příběhy a odhalí více o jejich cestě k úspěchu.

Debatu zahájí jeden z nejúspěšnějších českých podnikatelů Dalibor Dědek. "Stačí se nebát snít a mít sílu k realizaci snů. Každá velká věc někdy startovala z nuly,“ říká Dalibor Dědek, který se nebrání inovacím a netradičním postupům, svoje zabezpečovací zařízení a elektroniku vyváží do 80 zemí světa. Koupil halu bezdomovcům, v Jablonci nad Nisou zaplatil nasvícení nebezpečných přechodů, otevřel nekuřáckou restauraci, zrekonstruoval slavnou Prezidentskou chatu v Jizerských horách. Inspirativní dříč, vizionář a filantrop a majitel Jablotronu - to vše a mnohem víc je Dalibor Dědek.

Druhým úspěšným mužem je světově uznávaný kardiochirurg Jan Pirk. Přednosta Kardiocentra pražského IKEM provádí na 250 operací srdce ročně včetně desítek úspěšných transplantací. Kromě medicíny patří k jeho koníčkům ještě sport, především běhání, triatlon či jachting. Za Lékařský Triklub Praha běhá maratón, půlmaratón, závod na 10 km a ostatní závody. Veřejnosti je známý jako skromný  muž s motýlkem na krku.

Trojici uzavírá humanitární pracovnice a novnářka Petra Procházková, která se stala se známou především svým zpravodajstvím z válečných konfliktů, které vznikly po rozpadu Sovětského svazu na Kavkaze. Spolu s Janou Hradilkovou založila v roce 2001 občanské sdružení Berkat, které pomáhá dětem, ženám a dalším v Čečensku, Afghánistánu i uprchlíkům v České republice. Za svou novinářskou i humanitární práci získala řadu ocenění, včetně Medaile Za zásluhy z rukou prezidenta Havla.

 

Výtěžek z akce bude věnován občanskému sdružení Berkat – na podporu transplantace očních rohovek nemocných dětí v Afghánistánu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Debata s osobnostmi

Wellness Hotel BabylonLiberec (771 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7.1 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.9 km)