Přejít na stránky Ticketpro.cz

Karel Gott - Turné 2014

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 27.11.2014

27listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepop

Umělci: Karel Gott


Nejúspěšnější český zpěvák všech dob se zahraničním renomé Karel Gott se po dvou letech vrací do liberecké Tipsport areny, kde vystoupí 27. 11. 2014 v rámci jeho letošní tour po Čechách, Moravě a Slovensku

Nejúspěšnější český zpěvák všech dob se zahraničním renomé Karel Gott se po dvou letech vrací do liberecké Tipsport areny, kde vystoupí 27. 11. 2014 v rámci jeho letošní tour po Čechách, Moravě a Slovensku. Zažijte jedinečný "pěvecký film" o životě Karla Gotta - zazpívá Vám nejen písně, které jste si v průběhu jeho pětapadesátileté pěvecké kariéry nejvíce oblíbili, ale i hity světové popové klasiky z alb Dotek lásky a Láska je nádhera.

V rámci koncertu zazní i několik novinek z jeho nového alba, chystaného na letošní září. Na tomto albu s původními písněmi, psanými přímo na tělo, se podílelo několik autorů z Čech, Slovenska a Německa. Karla Gotta na koncertě, který bude obsahovat i nejedno překvapení, doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka s vokalisty Dashou, Taťánou Roskovcovou a Jiřím Březíkem.

Výjimečný zpěvák Karel Gott sbírá jedno hudební ocenění za druhým. Kromě českých fanoušků je velmi oblíbený také v zahraničí, především v Německu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karel Gott - Turné 2014

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)