Přejít na stránky Ticketpro.cz

Night of Warriors V

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 5.4.2014

5duben čtvrtek 01:00

Žánr: sport


Již pátý galavečer profesionálního boxu K1 a MMA se bude konat 5. 4. 2014 na svém tradičním místě v liberecké Tipsport areně. Zápasníci z domácích klubů Bicom Fight Centrum a Iron Fighters se představí v soubojích podle pravidel MMA, K1 a dalších disciplínách.

NIGHT OF WARRIORS V

Již pátý galavečer profesionálního boxu K1 a MMA se bude konat 5. 4. 2014 na svém tradičním místě v liberecké Tipsport areně. Zápasníci z domácích klubů Bicom Fight Centrum a Iron Fighters se představí v soubojích podle pravidel MMA, K1 a dalších disciplínách. Mezi vyzyvateli se objeví, stejně jako na předchozích večerech, i zástupci dalších českých a zahraničních klubů.

Aktuální informace přinášejí organizátoři na facebookové stránce akce. Předzápasy začínají v 18 hodin, od 19 hod. se můžete těšit na hlavní program. V K1 se bojuje ve stoje a dovoleny jsou všechny pěstní techniky včetně spinning backfistu (z otočky rukou na hlavu) a všechny kopy na tělo a nohy soupeře včetně kolen. Je to nejtvrdší forma kickboxu. MMA (Mixed Martial Arts, česky: smíšená bojová umění) je smíšenou bojovou technikou využívající prvků z nejrůznějších bojových umění pro zápas ve stoje i na zemi.

Web akce: www.nightofwarriors.cz

Facebooková stránka akce: www.facebook.com/NightOfWarriors

Web BFC Liberec: www.bicom.cz

Web Iron Fighters: www.iron-fighters.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Night of Warriors V

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)