Traktor Sedmá strana kostky

Traktor Sedmá strana kostky

Adresa:

Liberec, Soukenné náměstí 613

Termín: 30.9.2022
Vstupné:

290 - 590

30září pátek 19:00

Žánr: koncertyHard Rock Heavy Metal Speed metal Liberec

Umělci: Traktor


Koncert plánovaný na 26.02.2022 přeložen na termín 30.09.2022 do nového místa konání Dům kultury Liberec (původně v Home Credit Arena). Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Vstupenky zakoupené do SEKTORU 106 budou platné na balkóně v DK, místa k sezení jsou zachována (bez číslování).

Po dvou letech skončilo turné Monster Meeting, které kapelu i fanoušky provedlo událostmi posledních dvou let. To byl také poslední tah na Šachoffnici, kterým se uzavřela úspěšná etapa dosavadní úspěšné koncertní cesty Traktoru.

Ale šach-matem nic nekončí, naopak! Traktor svoji hru hraje dál a zve fanoušky na největší turné v jeho historii! Ke zveřejněnému výročí 20 let na ostravském zimním stadionu přidává další halové a open air koncerty! Kostky jsou tedy vrženy a v prodeji jsou nyní lístky na turné k novému albu. To nese název Sedmá strana kostky a již nyní je oceněné zlatou deskou. Kapela na tour přiveze nejen songy z nového alba a osvědčené hity, ale i poctivou a zároveň velkolepou rockovou show!

Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce