CTP DoksyRace 2021

CTP DoksyRace 2021

Adresa:

Doksy, U jezera

Termín: 12.9.2021

12září neděle 08:30

Žánr: sport


Doksyrace je tradiční závod v polovičním IRONMANU a každým ročníkem jen potvrzuje svou jedinečnost a atraktivitu okolí kde se závod koná. Téměř rovinatá trať cyklistiky dává vyniknout výborným časům a běh lesy v okolí Máchova jezera je příjemný za každého počasí.

Na startu se potkají jak rekreační sportovci, tak profesionálové. A právě nyní je nejvyšší čas se přihlásit. Přihlášení bude možné ještě v místě závodu.

Ani v tomto roce nebudou chybět slavní triatlonisté, jako jsou Helena Kotopului, Petr Vabrousek. Mezi nimi si své místo pokusí vybojovat také zástupci společností působících na nemovitostním trhu. Součástí DoksyRace je totiž každoročně také jedinečný pohár realitních firem, kterého se již po několikáté zúčastní týmy i jednotlivci hlavního partnera akce CTP.

Celá akce je pokaždé skvělým zážitkem možná i proto, že i když je závod DoksyRace koncipován jako sportovní událost, z velké části jde také o společenskou akci. Potkáte tu své kolegy, spolupracovníky, které znáte převážně v košili a saku, anebo přijedete s rodinou a užijete si pestrý doprovodný program třeba i pro ty nejmenší v podobě dopoledních dětských závodů pod záštitou Tomáše Slavaty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce CTP DoksyRace 2021

Vila TerezieDoksy (1 533 metrů)

Rezidence Fami *** De Luxe DesignDoksy (1 553 metrů)

Ubytování u Máchova jezera - Apartmány Ludmila GrulišováDoksy (1 790 metrů)