Drobečky z perníku - Zámek Svijany

Drobečky z perníku - Zámek Svijany

Adresa:

Svijany, Svijany 30

Termín: 19.8.2021
Vstupné:

590 Kč

19srpen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlokomedie letní scéna open air divadlo pod širým nebem zámek

Umělci: Simona Stašová


Komedie inspirovaná skutečným příběhem v hlavní roli se Simonou Stašovou, která za svou roli Evy Mearové získala cenu Thálie za mimořádný herecký výkon. Přijďte ve čtvrtek 19. srpna od 19 hodin zhlédnout dojemné divadelní představení od Neila Simona, které proběhne na nádvoří zámku.

Divadelní hra od Neila Simona - "Drobečky z perníku"
Barová zpěvačka Evy Mearová se vrací z protialkoholní léčebny domů, kde žije společně s kamarádkou Tobby, která absolutně odmítá své stárnutí, jelikož před lety na škole získala titul královny krásy, a se svým kamarádem Jimmym, neúspěšným hercem, který o sobě říká, že je nejstarší začátečník v celém divadelnictví. K tomuto životu samozřejmě patří i o deset let mladší milenec Evy, kytarista Lu Tenner, který nikdy neměl svojí vlastní střechu nad hlavou. V této společnosti, která se navzájem podpírá láskou a humorem, je jediný zdravý proutek Polly, nedospělá dcera Evy Mearové, která je dospělejší než její matka a všichni její kamarádi. Polly svojí kurážnou povahou ukáže své matce tu správnou cestu, jak žít.

Drobečky z perníku je hluboká a dojemná komedie a jedna z nejlepších her klasika amerických komedií Neila Simona. „Smích přes slzy“ - i tak by se mohla tato komedie jmenovat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Liberecký kraj Akce v obci Svijany

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Drobečky z perníku -...

Zámek SvijanySvijany (124 metrů)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (7.9 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (11.1 km)