Queenie Universum Tour // Liberec

Queenie Universum Tour // Liberec

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 570/22 - centrální parkoviště

Termín: 28.7.2021
Vstupné:

690 Kč

28červenec středa 20:00

Žánr: koncertyQueenie Universum Tourkoncerty Queentributerock

Umělci: Queenie - world Queen tribute band


QUEENIE i letos vyrážejí na letní koncerty a v rámci své UNIVERSUM Tour zavítají 28. 7. do Liberce. Po loňském vystoupení na Sychrově se kapela přesouvá na větší lokalitu a svůj velký koncert tentokrát uskuteční na centrálním parkovišti před Home Credit Arenou.

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived vyprodala dvakrát po sobě pražskou O2 arenu nebo vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do třinácti českých měst. Velký zájem o kapelu vzbudily již předchozí dva ročníky tour Pod širým nebem, proto i s ohledem na omezenou kapacitu letošních koncertů doporučujeme zakoupit vstupenky co nejdříve. 

Díky dlouhé koncertní pauze se kapela vůbec poprvé zapojila do celkové organizace a s realizačním týmem ladila každý koncert s cílem, aby zážitek diváka začínal už při vstupu do areálu koncertu. „Letošní léto bude o kvalitě a o výzvách, proto ze sebe vydáme maximum, abyste si koncerty užili. Nechte se vtáhnout do našeho Universa,“ zve fanoušky frontman kapely Michael Kluch. 

Celá UNIVERSUM Tour bude tematicky laděná včetně cateringu. Ochutnáte nejen loni uvedené Queenie pivo, které vzniklo propojením toho nejlepšího z českých a anglických surovin, ale například také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho. 

A samozřejmě se můžete těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

 

Kapela Queenie pochází z Prahy a byla založena v únoru 2006 partou mladých studentů. Původně ryze nadšenecký projekt se postupem času umělecky tříbil a po letech společné práce se profesionalizovali i jednotliví hudebníci....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Queenie Universum Tour...

Wellness Hotel BabylonLiberec (720 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)