Přejít na stránky Ticketpro.cz

Taneční show A-Styl - Jeden den

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 16.6.2013

16červen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcetanec


Největší taneční škola v regionu, několikanásobní mistři ČR ve street dance ASTYL LIBEREC pořádá originální taneční show určenou široké veřejnosti. Tanec, emoce, zábava, originální choreografie - to vše Vás čeká v podání téměř 600 tanečníků. Opět nebudou chybět ani skvělí moderátoři, kteří Vás provedou neotřelým příběhem, do kterého bude celá show zasazena. To si nenechte ujít!

A-STYL SHOW – JEDEN DEN

Největší taneční škola v regionu, několikanásobní mistři ČR ve street dance A-STYL LIBEREC pořádá originální taneční show určenou široké veřejnosti. Tanec, emoce, zábava, originální choreografie - to vše Vás čeká v podání téměř 600 tanečníků. Opět nebudou chybět ani skvělí moderátoři, kteří Vás provedou neotřelým příběhem, do kterého bude celá show zasazena. To si nenechte ujít!

Taneční škola A-STYL LIBEREC se práci s dětmi a mládeží věnuje již od roku 1998. V současné době provozuje taneční a pohybové A-STYL Centrum v areálu Sport Parku Liberec. Před otevřením centra se zaměřovala na dvě hlavní činnosti - výuka moderního tance (hip hop) a příprava roztleskávaček (cheerleaders). V obou činnostech patří mezi českou špičku.

A-STYL Centrum nabízí velkou škálu tanečních a pohybových aktivit určených široké veřejnosti - od předškolních dětí až po seniory. Kromě tanečních lekcí (hlavně street dance, poppin, ale i jazz dance) zde najdete také sekci roztleskávaček (cheerleaders), sekci aerobiku, či spoustu dalších zajímavých tanečních a pohybových programů (zumba, tae-bo, cvičení pro předškoláčky).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Taneční show A-Styl -...

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)