Přejít na stránky Ticketpro.cz

Final 8 - Českého poháru mužů v basketbalu

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 6.2.2013 8.2.2013
Vstupné:

50 - 80 Kč

6úno - 8úno celý den

Žánr: sportbasketsoutěž


Již počtvrté vyvrcholí Český basketbalový pohár mužů formou FINAL 8, kdy se během 3 dnů střetnou nejlepší české kluby ve vyřazovacích bojích o vítěznou trofej.

Liberecká Tipsport arena hostí závěrečné boje Českého poháru mužů v basketbalu

Již počtvrté vyvrcholí Český basketbalový pohár mužů formou FINAL 8, kdy se během 3 dnů střetnou nejlepší české kluby ve vyřazovacích bojích o vítěznou trofej. Čtvrtfinálová a semifinálová utkání hostí rovným dílem Tipsport arena Liberec a Sportovní hala Turnov, nejprestižnější souboje o 1. a 3. místo se poté odehrají v liberecké multifunkční hale. K úvodním čtvrtfinálovým zápasům nastoupí týmy ve středu 6. února od 17.00 hodin, finálový zápas o celkové prvenství uvidí diváci v liberecké Tipsport areně v pátek 8. února od 18.30 hodin.

Vrcholné události domácí basketbalové sezóny se zúčastní 6 nejlepších týmů Mattoni NBL podle umístění po odehrání všech 26 kol naší nejvyšší ligy. K nim se připojí vítěz základní části basketbalového poháru, kterým se stal celek BA Sparta Praha. Osmičku adeptů na zisk poháru pak doplní klub, který získá od České basketbalové federace „divokou kartu“. Fanoušci se tak mohou těšit na střet nejlepších domácích celků.

Vítězství z minulého ročníku poháru bude obhajovat dlouhodobě nejsilnější český tým ČEZ Basketball Nymburk, který i v této sezóně dominuje domácí ligové soutěži. V loňském roce dokázali Nymburští ve finále porazit domácí Děčín.

Program Final 8 v liberecké Tipsport areně:

středa 6. února

17.00 hod. - čtvrtfinále A

19.30 hod. - čtvrtfinále B

čtvrtek 7. února

17.00 hod. - semifinále A

pátek 8. října

15.30 hod. - utkání o 3. místo

18.30 hod. - finálový zápas o celkové vítězství

Vstupné na jednotlivé dny do liberecké multifunkční haly je ve výši 50 Kč a permanentku na celý FINAL 8 pořídíte za zvýhodněnou cenu 80 Kč.

#160;

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Final 8 - Českého...

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)