Přejít na stránky Ticketpro.cz

Indoor Fotbal Cup

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 5.1.2013
Vstupné:

80 Kč

5leden čtvrtek 01:00

Žánr: sportfotbalsoutěž


Již čtvrtý ročník halového fotbalového turnaje za účasti českých prvoligových klubů hostí v sobotu 5. ledna liberecká Tipsport arena. Na hřišti z umělé trávy s mantinely se tentokrát střetnou čtyři týmy včetně posledního ligového mistra z Liberce či vítěze minulého ročníku turnaje, klubu FK Teplice. Čtveřici klubů doplní tradiční účastník ze sousedního Jablonce a nováček turnaje, tým FK Viktoria Žižko

Již čtvrtý ročník halového fotbalového turnaje za účasti českých prvoligových klubů hostí v sobotu 5. ledna liberecká Tipsport arena. Na hřišti z umělé trávy s mantinely se tentokrát střetnou čtyři týmy včetně posledního ligového mistra z Liberce či vítěze minulého ročníku turnaje, klubu FK Teplice. Čtveřici klubů doplní tradiční účastník ze sousedního Jablonce a nováček turnaje, tým FK Viktoria Žižkov.

Oproti minulým ročníkům byl turnaj posunut na začátek nového roku, kdy fotbalovým fanouškům lépe vyplní zimní ligovou přestávku. Zároveň půjde o první novoroční setkání fotbalových klubů, které si turnajem navíc zpestří zimní kondiční přípravu.

Na turnaji se týmy utkají systémem každý s každým bez zápasů o umístění. Jednotlivé týmy tedy odehrají po 3 zápasech v délce 2x 10 minut. Diváci se tak mohou těšit celkem na 6 atraktivních duelů.

Kromě hlavního programu v podobě fotbalových zápasů, čeká návštěvníky i bohatý doprovodný program. Všechny zúčastněné týmy uspořádají v průběhu turnaje autogramiádu a k dispozici budou i stánky s prodejem fanpředmětů. Možnost předvést svou šikovnost dostanou i diváci během přestávkových dovednostních soutěží.

Z historie turnaje:

Poprvé se na umělé trávě v Tipsport areně střetly celky z Liberce a Jablonce v roce 2009. Derby mezi sousedními městy, v němž se utkali nejen prvoligoví fotbalisté, ale i jejich spoluhráči z dorosteneckých kategorií, skočilo vítězně pro hostující tým z Jablonce. V následujícím roce se počet týmů rozrostl na 4, když se turnaje zúčastnily navíc kluby FK Mladá Boleslav a Bohemians 1905. To již zůstal pohár pro vítěze v Liberci, který dokázal vyhrát všechna svá utkání. Zatím posledního ročníku se zúčastnilo 6 klubů z naší nejvyšší soutěže - FC Slovan Liberec, FK Baumit Jablonec, FK Mladá Boleslav, FK Dukla Praha, FC Hradec Králové a FK Teplice. A právě nováček z Teplic dokázal při své premiérové účasti vybojovat nejvyšší příčku.

Prohlédněte si fotografie z předchozích turnajů v letech 2009, 2010 a 2011.

Předběžný program turnaje:

12.00 hod. otevření haly pro diváky

12.15 hod. rozcvičení týmů

12.50 hod. slavnostní zahájení

13.00 hod. FC SLOVAN LIBEREC vs. FK TEPLICE

13.05 hod. autogramiáda týmu FK VIKTORIA ŽIŽKOV

13.30 hod. FK VIKTORIA ŽIŽKOV vs. FK BAUMIT JABLONEC

13.35 hod. autogramiáda týmu FK TEPLICE

14.00 hod. FC SLOVAN LIBEREC vs. FK VIKTORIA ŽIŽKOV

14.05 hod. autogramiáda týmu FK BAUMIT JABLONEC

14.30 hod. FK TEPLICE vs. FK BAUMIT JABLONEC

14.35 hod. autogramiáda týmu FC SLOVAN LIBEREC

15.00 hod. FK TEPLICE vs. FK VIKTORIA ŽIŽKOV

15.30 hod. FK BAUMIT JABLONEC vs. FC SLOVAN LIBEREC

16.00 hod. vyhlášení výsledků a předání trofejí

Začátek programu byl posunut na 12 hod.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Indoor Fotbal Cup

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)