Přejít na stránky Ticketpro.cz

Karel Gott - Turné 2012

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 494/20

Termín: 3.11.2012
Vstupné:

810 - 1.510 Kč

3listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Nejúspěšnější český zpěvák všech dob se zahraničním renomé Karel Gott zahájí 5. října 2012 koncertem v Táboře své letošní, šestnáctikoncertní turné po Česku a Slovensku, které vyvrcholí 8. prosince 2012 koncertem v Praze. V rámci svého turné se po dvou letech opět představí libereckému publiku v Tipsport areně, kam zavítá v sobotu 3. listopadu 2012. Naposledy zde zazpíval na podzim roku 2010 s další velkou osobností české hudby, Evou Urbanovou.

„Na letošním turné bych se rád vrátil k písním, které jsem léta nezpíval a fanoušci si o ně píší, nebo k těm, které jsem živě na koncertech nikdy nezpíval. Jsem vděčný osudu za rozsáhlý repertoár, díky kterému nemusím na každém turné zpívat pořád stále stejné písně. Zazní i písně z loni vydaného alba Sentiment a dojde i na novinky z právě dokončovaného alba Dotek lásky, kterým chci navázat na úspěch alb Romantika a Hrátky s láskou a které vyjde krátce před zahájením letošního turné. Tentokrát jsem se rozhodl představit mým posluchačům a divákům na tomto turné dvě zpěvačky, které mne v poslední době zaujaly. Mými hosty tak budou Monika Absolonová a Gabriela Gunčíková. Doprovázet nás bude Boom!Band Jiřího Dvořáka, smyčcová skupina a vokalisté Dasha, Taťána Roskovcová a Jiří Březík. Už teď se na všechny, kteří na mé letošní turné přijdou, moc těším, “ říká k připravovanému turné Karel Gott.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karel Gott - Turné 2012

Wellness Hotel BabylonLiberec (718 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)