Konradova 11°

Adresa:

Liberec, Pivovarská 164

Termín: 15.11.2020
Vstupné:

400

15listopad neděle 10:00

Žánr: sport


Konradova jedenáctka je podzimní stálicí a tradičním závodem série Pivní běhy! Letos ovšem nabídne nově dvě trasy, tradiční Konradovu 11 a novinkou roku 2020 je Horský půlmaraton! Vyběhneme v novém termínu, a to dne 15. listopadu. Zavítáme do Libereckých Vratislavic a úderem 11. hodiny a 11. minuty slavnostním otevřením pivovarské brány pivovaru Konrad vypustíme běžce do podzimního závodu. Závod nabídne zvlněnou krajinu, přírodní terén, krásné výhledy, vyzývavé téměř svatomartinské počasí, ale i hořký ionťák na občerstvovačkách, skvělou atmosféru a bohaté sportovní i pivní ceny!

Novinkou ročníku 2020 je Horský půlmaraton, který prověří běžce dvojitou dávkou kilometrů i převýšení, ale zaručí i dvojitou porci endorfinů a kvalitnější zmapavání místního terénu.

Protože je Konradova jedenáctka poslední zastávkou série, kromě slavnostního vyhlášení nejrychlejších 3 běžců každé kategorie, budou korunováni i král a královna Pivních běhů a předány Ceny Pivního běžců.

Pivní běhy se nesou v duchu závodů s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii Konradovy 11 i Horského půlmratonu a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Konrad, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne celý sud piva Konrad!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konradova 11°

Wellness Hotel BabylonLiberec (2.7 km)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7.3 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (16.6 km)