Valentýnské bruslení - Liberec

Valentýnské bruslení - Liberec

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 570/22

Termín: 14.2.2020

Žánr: ostatní akcesport bruslení kluziště Valentýn


V Home Credit Areně jsme se i letos rozhodli nachystat ledovou plochu pro všechny zamilované páry. Romantické bruslení proběhne v den sv. Valentýna 14. 2. 2020 od 17:30 do 19:30 hod. Kromě zamilovaného bruslení pro vás bude nachystané občerstvení ve formě „ice-baru“, kde vám naše hostesky nabídnou sklenku šumivého Prosecca i nealkoholické nápoje od COLOSEUM CATERING.

Na své si přijdete i jako milovníci punče, který získáte zcela zdarma, pokud jste našimi fanoušky na sociálních sítích. Stačí hostesce předložit telefon s „olajkovanou“ stránkou Home Credit Areny na Facebooku či Instagramu a je váš! Náš punč vás tedy nejen zahřeje, ale také se díky němu budete mít možnost dozvědět se o dalších zajímavých událostech, které pro vás Home Credit Arena chystá.

Kapacita vstupenek na Valentýnské bruslení je omezena na 200 osob.

Vstupenky lze zakoupit klasicky v předprodeji na pokladně v Rotundě, ale doporučujeme si je pořídit z pohodlí domova on-line. Právě vstupenky koupené on-line se vám mohou vyplatit! Prvních 30 příchozích mužů, kteří se prokáží on-line vstupenkou, získá pro svou drahou polovičku květinu jako pozornost od Home Credit Areny. Tu vám hosteska na základě voucheru předá při odchodu z Valentýnského bruslení, ať si ho užijete bez komplikací.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Valentýnské bruslení...

Wellness Hotel BabylonLiberec (720 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)