Design Days Reichenberg

Design Days Reichenberg

Adresa:

Liberec, Masarykova 723/14

Termín: 29.11.2019 1.12.2019

29lis - 1pro celý den

Žánr: ostatní akcedesign galerie Vánoce workshop zdarma


Také začátek letošního adventu bude v Oblastní galerii Liberec věnován designu. Galerie připravila další, již šestý ročník oblíbených Design Days Reichenberg. Prodejní přehlídka převážně regionálního designu se letos koná od pátku 29. listopadu do neděle 1. prosince. A nabídka slibuje, že opět bude z čeho vybírat a pod nejedním vánočním stromečkem se objeví originální dárek.

Reprezentativní a architektonicky výjimečný objekt bývalých Lázní ve svých prostorách přivítá téměř šedesát designérů, kteří představí to nejlepší ze své tvorby – šperky, knihy, módu, papírenské zboží, autorské hračky, pánské doplňky, nábytek, grafika, ale také porcelán, květiny nebo městská jízdní kola.

Akce bude již tradičně obohacená o originální výtvarný workshop pro děti a jejich (pra-)rodiče. Malí návštěvníci si budou moci vyrobit sklenici či skleničku s vlastním vypískovaným motivem. Výtvarný workshop Pískovačka bude otevřen po celou dobu Design Days Reichenberg.

Příjemnou atmosféru designových dnů hudebně dokreslí DJ Pup-shmeer z Turnova. O občerstvení se postará galerijní kavárna ART CAFÉ, která bude po celou dobu otevřená a dobře zásobená nejen předvánočním svařákem.

Vstup na Design Days Reichenberg bude po celou dobu zdarma, pro galerii platí obvyklé vstupné.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Design Days Reichenberg

Wellness Hotel BabylonLiberec (1 899 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (4.7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (15.2 km)