Liberec Nature Run

Liberec Nature Run

Adresa:

Liberec, různá místa

Termín: 5.10.2019

Žánr: sportběh rodina děti akce v přírodě


Baví tě městské závody RunCzech, ale zároveň si jdeš rád zaběhat do přírody? Chceš na konci sezóny vyběhnout z města a zažít jedinečnou atmosféru závodu, který tě provede žulovým lomem a přes jizerské kopečky? Tak si zaběhni 5. října Liberec Nature Run. Vybrat si můžeš kratší (12 km) nebo delší (23 km) trasu. Součástí programu bude také dm rodinný běh a Běh o pohár rektora TUL.

Závod vás vyvede z libereckého náměstí na kouzelnou trať v chráněné krajinné oblasti. Až 1 500 běžců, kteří si troufnou na nejdelší 22kilometrovou vzdálenost, pozná zákoutí žulového lomu. Jenomže největší odměnou jim po zdolání kopcovitého terénu budou panoramata kolem Bedřichovské přehrady. Běžci překonají rozdíl v převýšení 400 metrů. Ale na úžasné proběhnutí kolem zdejší vyhlášené zoologické zahrady se už teď těší všichni. Včetně běžců, kteří se chystají na kratší 12kilometrový závod. Kapacita závodu byla pro velký zájem oproti loňsku navýšena. Hlavního závodu se může dohromady zúčastnit až 3 000 lidí. Pro rodinný běh je k dispozici celkem 700 registrací.

Během sobotního dne tak můžeme přivítat až 3 700 běžců. V bohatém doprovodném programu najdete na náměstí projekce Sportfilm Festivalu, který se odehraje také v OC Forum, kde proběhne i vydávání startovních čísel. V první říjnovou sobotu poběží také vysokoškoláci, kteří si to rozdají v Běhu o pohár rektora Technické univerzity Liberec.

Od 10 hodin vyběhnou poznávat zdejší krásy děti s rodiči v dm Rodinném běhu. Hlavní závod na 22 kilometrů startuje už v 11.30, účastníci kratšího 12kilometrového vyběhnou do krás severočeské přírody ve 12.15.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Liberec Nature Run

Wellness Hotel BabylonLiberec (726 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (5.6 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (16.4 km)