Sport Live 2019 - Liberec

Sport Live 2019 - Liberec

Adresa:

Liberec, Jeronýmova 570/22

Termín: 7.9.2019
Vstupné:

zdarma

7září sobota 09:00

Žánr: sportveletrh den otevřených dveří


Největší sportovní veletrh opět 7. září v Home Credit Areně.
Přijďte i letos na Sport Live! Na 14. ročníku největšího sportovního veletrhu v severních Čechách se představí více než 70 sportovních klubů z celého Libereckého kraje, někteří zde zahájí i nábor nových členů. Je to tedy ta nejlepší příležitost, kde můžete vybrat nový sport pro sebe nebo svoje děti.

Na co všechno se můžete těšit?

Na ploše to letos bude samá novinka! Ve třech zónách se představí hned tři sporty, které si budete samozřejmě moci vyzkoušet!
Bruslení se školou bruslení Bruslička
Fotbal s FC Slovan Liberec a jeho Fotbalovou akademií
Crossfit trénink s BFC Liberec, kde najdete i ring, ve kterém se bude odehrávat Sport Live Fighter’s Cup

Nemohou chybět ani závody a soutěže pro nejmenší. Děti se mohou těšit na oblíbený Sportovní víceboj Pojišťovny 211, ve kterém si vyzkouší nejrůznější sporty od hokeje po šerm a vyhrají hezké ceny, ale i na orientační běh celým Sport Parkem.

Samozřejmostí na Sport Live je i samostatná FIT Zóna, která se zaměřuje na zdravý životní styl, fitness a kterou vás letos provedou Fitnessmiláčci Eva Kraus a Jakub Kraus. Ve FIT Zóně se také můžete těšit na Sport Live Airko Battle 2019, v níž se utkají soutěžící v pole dance! V přednáškové zóně připravujeme i zajímavé přednášky z oblasti výživy i sportu.

Na velkou specialitu můžete narazit u stánku Bílých Tygrů – zde bude k vyzkoušení naše Sense Arena. To je plocha, na níž si budete moci vyzkoušet, jak vypadá hokejový trénink ve virtuální realitě. Zajímavé, že?

Dále vás čeká den otevřených dveří na vše našich sportovištích ve Sport Parku Liberec a samozřejmě také první veřejné bruslení v této sezóně! To proběhne na ledě Svijanské arény od 15 do 17 hodin.

Program letošního 14. ročníku veletrhu Sport Live bude opravdu nabitý! Věříme, že se máte na co těšit, a už teď se na vás těšíme!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sport Live 2019 - Liberec

Wellness Hotel BabylonLiberec (720 metrů)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (7 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17.8 km)