Vratislavický Běhoun

Vratislavický Běhoun

Adresa:

Liberec, Dřevařská 308

Termín: 16.5.2020

16květen sobota 07:45

Žánr: sportděti rodina běh


RunBo Team pořádá 28.ročník přespolního běhu a 24.ročník o Putovní pohár starosty Vratislavic nad Nisou - běžecké závody pro každého - od batolete až po seniora.

Trasy pro malé děti od 50 m v krásném prostředí koupaliště Sluníčko, větší děti poběží okolo koupaliště lesem a loukou a dospěláci si dají super trail 5 nebo10 km Prosečským hřebenem - lesní a polní cesty, pouze 300 m závěrečný asfalt.

Těšit se můžete na medaile pro každého, doprovodný program pro děti i tombolu a pro nejlepší v kategoriích na pěkné ceny. Především ale na pohodovou atmosféru a v neposlední řadě na pověstnou dobrou náladu pořadatelů z RunBo Teamu.

Vratislavický Běhoun - historie tohoto závodu sahá již do roku 1988, kdy se parta nadšenců rozhodla udělat něco pro zdraví široké veřejnosti, zvláště pak pro děti. Velmi oblíbený běžecký závod se konal pravidelně až do roku 2012, kdy byl 25.ročníkem pořadateli přerušen. Po úspěšném návratu Vratislavický Běhoun 2018 a Vratislavický Běhoun 2019 na běžeckou scénu tak dochází k jeho pokračování v dlouholeté tradici - proto si to pojďme s námi pěkně užít. Pozvěte své kamarády, vemte celé rodiny, prostě přijďte - těšíme se na Vás.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vratislavický Běhoun

Wellness Hotel BabylonLiberec (3.9 km)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (8.3 km)

Spa Resort Libverda - Villa FriedlandLázně Libverda (17 km)