Za kvetoucí měsíčnicí

Za kvetoucí měsíčnicí

Termín: 18.5.2019
Vstupné:

startovné 20-30 Kč

Žánr: sport


„jubilení 20.ročník akce“ V sobotu 18.5.2019 se uskuteční jubilejní 20.ročník tradiční turistické a cykloturistické akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a národním parkem České Švýcarsko. Pěší trasy: Pohodová trojka (3km) Poznávací šestka (6km) Rodinná šestnáctka (16km) Lokálková třicítka (30km) Vyhlídková padesátka (50km) Pěší trasy 3,6 a 16 km budou navíc spojeny s jízdou historickými autobusy.

Na pěší trase 30 km se účastníci svezou historickou lokálkou z Kamenického Šenova do České Kamenice. Cyklotrasy: Tokáňská čtyřicettrojka (43km) Kyjovská šedesátka (60km) Českošvýcarská osmdesátka (80km) V cíli každý účastník obdrží pamětní list a upomínku na akci. Pro všechny účastníky je u kontroly Křížový buk připraveno malé občerstvení, pro účastníky pěší 50 km trasy i v cíli. Přijďte se podívat na místa, která navštívila třeba Pyšná princezna a samozřejmě na měsíčnici vytrvalou, jejíž největší výskyt v ČR je v přírodní rezervaci Líska.

Hlavní pořadatel: Spolek Lunaria Kamenický Šenov Spolupořadatelé: ZOOS Preciosa-Lustry a.s. Kamenický Šenov a Město Kamenický Šenov

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberecký kraj Akce v obci Kamenický Šenov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Za kvetoucí...

Wellness Hotel ZámečekJetřichovice (7.7 km)

Ubytování Jetřichovice SpobytJetřichovice (8 km)

Rezidence Morris - PihelČeská Lípa (10.2 km)