Tatra v Českém ráji - Zámek Svijany

Tatra v Českém ráji - Zámek Svijany

Adresa:

Svijany, Svijany 30

Termín: 16.6.2018

16červen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcehistorie veteráni akce v přírodě


V sobotu 16. června 2018 zveme všechny příznivce veteránů na start 26. ročníku jízdy historických motocyklů a automobilů s názvem „Tatra v Českém ráji“. Program jízdy začíná výstavou veteránů v 8 hodin ráno na Husově náměstí v Lomnici nad Popelkou. Odtud budou posádky v 10 hodin vyjíždět na 95 kilometrů dlouhou trať přes Jičín, Mladějov, Sobotku, hrad Kost, Zámek Svijany, Sychrov, Hodkovice nad Mohelkou a Turnov až do cíle v rekreačním středisku ve Vesci pod Kozákovem.

Na nádvoří Zámku Svijany je předpokládaný příjezd prvních veteránků kolem poledne. Nenechte si ujít možnost podívat se na historická auta v krásném zámeckém prostředí.

Soutěž bude jedinečnou příležitostí k setkání se zdánlivě starými, přesto stále krásnými a plně funkčními veterány českých i zahraničních značek. Pořadatelé chtějí během soutěže při plnění různých úkolů připomenout účastníkům některé známé i méně známé osobnosti, památky a události z dějin našeho kraje, provést je krásnými partiemi Českého ráje a divákům po celé trati ukázat zajímavá historická vozidla.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Liberecký kraj Akce v obci Svijany

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tatra v Českém ráji -...

Zámek SvijanySvijany (0 metrů)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (7.8 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (11.1 km)