Marcebila

Marcebila

Adresa:

Ostrov, Jáchymovská 1

Termín: 1.12.2016

1prosinec čtvrtek 17:00

Žánr: ostatní akcepřednáškysetkánípřednášky


Avizovaná přednáška o Marcebile, která byla připravena v posledním týdnu konání stejnojmenné výstavy, byla z důvodu nemoci zrušena. S jejím autorem Petrem Mikšíčkem se Domu kultury v Ostrově podařilo nalézt náhradní termín, abychom zájemce o patronku Krušných hor nezklamali.

Přednáška bude přesunuta až na měsíc prosinec, kdy krušnohorskými legendami navážeme na tak trochu pohádkovou předvánoční atmosféru. Během přednášky se dozvíte vše o kořenech této legendy, kde je největší četnost jejího výskytu a jak se zachovat při setkání s ní a navíc uvidíte čtyři krátké filmy o Krušnohoří, mlze a její paní.

Na přednášku vás zveme ve čtvrtek 1. prosince od 17.00 hod. v podkrovní expozici infocentra zámku v Ostrově. Přednáška je součástí projektu Stříbrná stezka – Silberstrasse, I. investiční etapa, který byl realizován v rámci Programu Cíl 3/Ziel 3 na podporu přeshraniční spolupráce 2007-2013 mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko, spolufinancovaným z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Marcebila

Waldhaus JáchymovJáchymov,Klínovec (6.4 km)

Ubytování Na PanoráměJáchymov,Klínovec (7.9 km)

Restaurant Pension-AntonJáchymov,Klínovec (8 km)