Vánoční trhy v Karlových Varech

Vánoční trhy v Karlových Varech

Adresa:

Karlovy Vary, na Mlýnské kolonádě

Termín: 2.12.2023 26.12.2023
Vstupné:

zdarma

2pro - 26pro celý den

Žánr: ostatní akcevánoce vánoční trhy jarmark folklor řemesla rodina děti zdarma Karlovy Vary

Umělci: Jitka ZelenkováPetr KotvaldOndřej RumlTomáš Savka


Vánoční trhy na Mlýnské kolonádě v Karlových Varech začnou 2. prosince a potrvají do 26. prosince. Vedle stánkového prodeje bude na kolonádu soustředěn i doprovodný program s vystoupením regionálních umělců i předních českých interpretů. Hvězdou první adventní neděle bude zpěvačka Jitka Zelenková.

Vánoční strom města i letos zazáří na prostranství před hotelem Thermal. Ceremoniál slavnostního rozsvícení se uskuteční o první adventní neděli, tedy 3. prosince od 18 hodin. Vánoční flotilu vypraví nejen do ulic města Dopravní podnik Kalovy Vary.

V rámci doprovodného programu se na velkém podiu před Mlýnskou kolonádou se opět vystřídají hvězdy českého hudebního nebe s místními interprety a dětmi z karlovarských mateřských a základních škol. Lákadlem budou vstoupení Jitky Zelenkové, Petra Kotvalda, Ondřeje Rumla nebo letošního držitele divadelní ceny Thálie Tomáše Savky. V programu nechybí ani tradiční Rybova Česká mše vánoční v provedení Karlovarského pěveckého sboru, svá vystoupení připravují hudebníci Karlovarského symfonického orchestru, v programu je i Mikulášská show, na níž nebudou chybět slavní Krampusové. Nejen děti pobaví řada divadelních a pohádkových představení.

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční trhy v...

Revelton SuitesKarlovy Vary (328 metrů)

Star HotelKarlovy Vary (668 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (738 metrů)