Krásný ztráty - Live 70

Krásný ztráty - Live 70

Adresa:

Loket, Sportovní 618

Termín: 12.8.2016 13.8.2016

12srp - 13srp celý den

Žánr: festivalyfolkrockpopcountry


V Amfiteátru v Lokti nad Ohří proběhne ve dnech 12. - 13. srpna festival Krásný ztráty Live 70, okořeněný oslavou životního jubilea hlavního protagonisty Michala Prokopa. Tento víkend bude jak přehlídkou excelentních muzikantů naší hudební scény, tak bude pln mnoha hudebních specialit.

Jednou z nich bude skladba Město ER, v původním aranžmá, zahraná poprvé naživo a to ve spolupráci s Karlovarským symfonickým orchestrem. Stejnojmenné album se dočkalo reedice a právě v Lokti bude k zakoupení exklusivně pro festivalové návštěvníky. Vše o festivalu na www.festivalkrasnyztraty.cz. Vstupenky na tuto jedinečnou hudební událost jsou k dispozici na portálu Ticketpro.cz.

Páteční scénu otevře pěvecká hvězda 60. let Karel Kahovec s kapelou George and Beatovens a repertoárem založeným na Kahovcových hitech z dob největší slávy spolu s hudebními vzpomínkami na Petra Nováka. Pro opravdové fajnšmekry bude jistě lákadlem vystoupení člena Beatové síně slávy Romana Dragouna s rockovou skupinou T4, známého také z uskupení Progres 2, Stromboli či Futurum. Těžko by si někdo nechal ujít hudební perly v podání akustického Tria, kde uvidíme Michala Prokopa, Luboše Andršta a Jana Hrubého spolu s hostem Radimem Hladíkem. Pohodovou atmosféru doladí Vladimír Mišík s ETC a skvělí Progres 2, v čele s průkopníkem art-rocku v Československu Mariánem Vargou.

Sobotní program otevírá hard-folková skupina Jananas, která byla za své album nominována na cenu Anděl. „Festival je kombinací vystoupení nejen mne a mých dlouholetých přátel, ale také hvězd současnosti jako je Zrní, Tata Bojs nebo Vojta Dyk s B-side Bandem. Jeden z největších zážitků však pro mě bude zahrát si naživo skladbu Město ER společně s Framus Five a Karlovarským symfonickým orchestrem.“, říká Michal Prokop. Koncert Vojty Dyka 
a B-side Bandu je možné v tomto roce vidět pouze třikrát. A jeden z těchto koncertů proběhne právě v Lokti. Kdo zde ještě nebyl má možnost zažít neopakovatelnou atmosféru tohoto přírodního areálu, kterou si užívali při svých vystoupeních takové hvězdy jako Joe Bonamassa, Joe Satriani či Jethro Tull. Po oba dva dny budou programem provázet moderátoři z kultovního divadla VOSTO5 Petr Prokop a Ondřej Bauer.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Loket

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Krásný ztráty - Live...

Wellness hotel Green ParadiseKarlovy Vary (9.2 km)

Revelton SuitesKarlovy Vary (9.9 km)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (10.2 km)