The Beatles Revival(Mrtvej Brouk)+Rolling Stones Revival Prague

The Beatles Revival(Mrtvej Brouk)+Rolling Stones Revival Prague

Adresa:

Loket, Zámecká 67/10

Termín: 9.9.2016

9září pátek 20:00

Žánr: koncertyrevivalrock


The Beatles Revival(Mrtvej Brouk) Ondřej Fencl - zpěv, kytary, klávesy, harmonika Václav Hnátek - zpěv, kytary Boris Latýn - zpěv, baskytara Honza Laňka - zpěv, bicí Praha Beatles revival z Prahy k vašim službám! www.mrtvejbrouk.cz Rolling Stones Revival Prague http://stonesfromprague.sweb.cz/

Počátkem 80. let se začala formovat skupina nadšenců, kteří se věnovali popíjení různooktanových nápojů za zvuků hudby Rolling Stones. Díky zručnosti jednoho z nich, Petra Holánka (gt), se tyto večírky zvrhly ve spontánní muzicírování a kolem roku 1983 se objevila v jádru spolku první veřejně hrající a poslouchatelná sestava.

Jejím platným členem byl zejména Evžen Balaš (bg), díky jehož umanutému sběratelství se kapela dostala kromě kompletních nahrávek i k notovým materiálům a, což bylo v té době téměř nevídané, i k pirátským koncertním nahrávkách. V průběhu let 1983-85 se odchodem jedněch do různých léčeben a příchodem jiných kádr stabilizoval v sestavě Zlatko Hejma (voc) - Petr Holánek (g) - Ivan Vrána (g) - Evžen Balaš (bg) - Jan Císař (dr) - Jan Adámek (sax, harp, ac.gt). 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Loket

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Beatles...

Wellness hotel Green ParadiseKarlovy Vary (8.5 km)

Revelton SuitesKarlovy Vary (9.4 km)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (9.6 km)