Rituálně Led Zeppelin Southern revival +The Doors revival The End of Colours

Rituálně Led Zeppelin Southern revival +The Doors revival The End of Colours

Adresa:

Loket, Zámecká 67/10

Termín: 5.11.2016

5listopad sobota 20:00

Žánr: koncertyrockrevival


Hudební skupina The End of Colours byla založena v roce 1995 v Plzni. Kromě svého repertoáru, vystupuje od samého začátku také jako The Doors revival.

S tímto programem, připomínajícím americkou legendu sedmdesátých let, jsou The End of Colours brzy hosty mnoha klubových i jiných scén v Čechách a na Moravě. Na sklonku své první etapy se objevují také ve vysílání České televize, kde se prezentují dvěma skladbami. V roce 2011 se kapela před televizní kamery vrací a kromě toho se často objevuje na prestižních akcích typu Filmového festivalu v Karlových Varech a nebo na jevišti pražského Divadla na Vinohradech, kde kluci vystupují v představení Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! v režii Vladimíra Morávka.

Led Zeppelin Southern http://bandzone.cz/southern?at=info Budějovická skupina Led Zeppelin Sourhern Revival patří už ke stálicím hudební scény. Na rozdíl od mnohých jiných revivalů slavných interpretů však tato sklízí u publika ovace a slova uznání. Hlas Mladena Djelmo je stále věrohodnější a skupina kompaktnější

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Loket

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rituálně Led Zeppelin...

Wellness hotel Green ParadiseKarlovy Vary (8.5 km)

Revelton SuitesKarlovy Vary (9.4 km)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (9.6 km)